tarra_pieni.png       ESITTELY ELI MITÄ OLEMME?

Miksi ja ketä?

Koko homma sai alkunsa keväällä 2005 Vainion Liikenteellä työskentelevien Kari Kullan ja Timo Rinnekarin ideasta. Yhtiön henkilöstöstä noin 10 % harrastaa moottoripyöräilyä ja yhteistä harrastustoimintaa on kovin vähän. Tässä oli ainekset Coach MC perustamiselle. Kerho toimi ensimmäisen vuoden Vainion Liikenteen henkilöstön parissa, tällöin jäseniä oli jo yli 20 kpl. Vuoden 2006 keväällä pidettiin Vakuutusyhtiö Pohjolan tiloissa kevätkokous, jossa päätettiin laajentaa jäsenpohjaa kaikkiin bussiyrityksiin. Ammattikuntamme kesken on vahva yhteishenki yhtiöön katsomatta ja se luo hyvän maaperän tällaiselle harrastekerholle. Työmme on erittäin epäsäännöllistä. Olemme töissä iltaisin ja viikonloppuisin, joten säännöllistä vapaata ei ole. Moottoripyörällä voi ajella lenkin milloin tahansa ja aikaa ei tarvita koko viikonloppua tai kokonaista päivää, vaan muutama tuntikin riittää. Harrastus vie ajatukset pois työympyröistä tehokkaasti. Tässä syitä siihen, miksi moottoripyöräily on niin suosittua.

 

Toimintaa vuodesta 2005

Keväällä 2005 aloitettiin kokoontumiset maanantaisin klo 18.00 Paimion Motorestilla. Kilometrejä kertyi kaikille ihan mukavasti. Konepyöriä oli joka lähtöön; Customeja, sportteja ja upeasti entisöityjä museopyöriä. Yhteisillä ajolenkeillä kiertelimme seutukunnan mutkateitä ja varsin usein suuntasimme Varsinais-Suomen merellisiin maisemiin. Talvella 2006 kävimme porukalla MP-näyttelyssä, keväällä olikin ensimmäinen virallisempi kokous, jossa käytiin läpi kesän toimintaa. Kokoonnuimme Pohjolan Salon konttoriin, siellä päätimme laajentaa toimintaa koko maan bussialalla työskenteleviin motoristeihin. Kesä 2006 ajeltiin edellisen kesän malliin. Syksyllä oli ajokauden päättäjäiset Nummen metsästysmajalla, mukana oli 15 jäsentä eli vajaat puolet oli mukana. Ruokaa, juomaa ja saunaa oli tarjolla runsaasti. Samalla pidettiin kokous, jossa valittiin toimihenkilöt ja päätettiin rekisteröidä yhdistys. Rekisteröinnistä päättänyt varsinainen perustamiskokous pidettiin Paimion Motorestilla 6. 3. 2007. Siitä lähtien olemme olleet yksi lukuisista moottoripyöräkerhoista. Kuulumme SMOTO:on, joka etujärjestönä pitää harrastuksemme puolta ja tarjoaa runsaasti jäsenetuja. Joka vuosi olemme aloittaneet kauden ruosteenpoistokurssilla, jossa olemme saaneet hyvää kertausta ammattikouluttajien johdolla. Kesät ovat kuluneet nopeasti ja kauden päätteeksi kokoonnumme perinteiseen tapaan viettämään hauskaa viikonloppua.

 

Kuka voi liittyä Coach MC:n jäseneksi?

- työskentelet linja-autoalalla eli bussiyhtiössä, busseja myyvässä tai valmistavassa yrityksessä

- olet motoristihenkinen

- Kaikki muu onkin normaalin yhdistyskäytännön mukaista.
Mukana on jo lähes 70 innokasta prätkäharrastajaa
Toiminta on vakiintunutta ja kulkee omaa vankkaa latuaan. Tule mukaan kehittämään liikenteen ammattilaisten vapaa-ajankerhoa. Jos haluat liittyä jäseneksi, käy katsomassa tarkemmat tiedot "Liity jäseneksi" -sivulta.