HIENO KESÄ TAKANA!

Olemme saaneet harrastaa hienoissa keleissä ja tapahtumissa on ollut aktiivista pöhinää. Vielä voi päästä kurvailemaan mutta tässä vaiheessa Kiitos kaikille jäsenille hienosta ajokaudesta!

Kilometrejä ja fiiliksiä 2019

Vuosikokous 27.4. Lahden Moottoripyörämuseolla

Vuosikokous pidettiin Lahden Moottoripyöramuseolla. Kokous oli monessa suhteessa huikean hieno tapahtuma: Keli mahdollisti saapumisen ja kotimatkan moottoripyörillä, kaikki olivat pyörällä liikkeellä, saimme tutustua museoon isännä eli Riku Routon johdolla, museo oli auki Meille. Käykääpä tutustumassa www.moottoripyoramuseo.fi

Kokous sujui niinikään hienosti. Henkilövalinnat sujuivat kitkatta, tili- ja vastuuvaudet myönnettiin, tulevaa toimintaa suunniteltiin innokkaasti. Tulossa on hieno toimintavuosi, loput on kiinni ajokeleistä.

Kaikki ajopuvuissa, paitsi Riku Routo (oik)

Kokous pidettiin hienoissa tiloissa.

Tämä on sit se Sliippareiden Kesämopo

Näillä hoituu myös kokousmatkat

Motoristikirkko 11.5. Liedossa

Motoristikirkko, se aito ja alkuperäinen. Tapahtuma keräsi noin tuhat pyörää Kupittaalle, josta ajeltiin kulkueena Lietoon. Järjestelyt sujuivat huikean hienosti niin liikenteellisesti kuin muutenkin tapahtumana. Tumppi myi oikein lihaisaa ja makoisaa makkaraa (Kupittaalla). Kerhostamme oli mukana ainakin 7 pyörää ja kirkkokansasta löytyi valtavasti tuttuja kavereita. Tästä on kiva aloittaa ajokausi.

Kupittaalla oli mukavaa lähdön tunnelmaa ja hianoi pyäri.

Messua vietettiin hienossa säässä ja hyvän muusiikin säestyksellä. Virret lauloi Club For Five.

Ruukin Kierros ajettiin kovasti vaikeissa olosuhteissa. Vain pari rohkeaa oli mukana.

SALO-AJO OLI HUIKEA JUTTU

Salo-Ajo ajettiin eli kunnon kesäbileet pidettiin 2.-4. elokuuta. Tapahtuma teki myös kävijäennätyksensä. Kokoountumisajona tämä on pienimuotoinen, mutta suurisydäminen. Meillä on ollut paljon vakiovieraita, joita on aina mukava tavata Salo-Ajossa. Yhteistyö Salo MC:n kanssa on huikean hauskaa ja toimivaa. Molemmilta löytyy mukavasti tekijöitä ja osaamista, millä onnistunut kokoontuminen saadaan toteutettua. ISO KIITOS VIELÄ KAIKILLE TALKOOLAISILLE JA RALLIVIERAILLE!

Meidän konttorimme on tutulla paikallaan.

Klippulan kesäsiirtola sykkii elämää. Telttamajoitus on edelleen suosittua

Minna ja Kari Ora soittivat meille rokkia. On sit kovan luokan duo!

Ilta pimeni ja meno yltyi maltillisesti.

Jussin pravuuripiisi tulkittavana.

Jukka ajeli Wingilla Luhangalta Särkisaloon ja lauloi.

Saloajossa myös ajettiin eli teimme kymmenen pyörän letkassa retken Fiskarsiin. Siitä ei tullut otettua kuvia... Semmost sattuu.

SAWO-AJOSSA KAUSI HUIPENTUI

Kuvateksti

Koortinaatit osuivat tänne.

Meillä paistaa aurinko miltei aina, nyttenkin...

Eikös olekin kivan näköistä?

Sawo-Ajo ajeltiin Kuopion suunnalla. Keli oli mitä mainioin, järjestelyt huippuluokkaa, mukanaolleet hauskoja immeisiä. Tätä tämä kerhotoiminta oli tänä vuonna. Lusitaan talvi ja jatketaan sitten...