Kausi 2019 alkaa olla paketissa

Kesä 2019 tarjosi hienoja kelejä ja huikena hauskoja kilometrejä. Vielä pystyy ajelemaan, mutta ensi vuosi aloitellaan MP-messuilla. Ole kuulolla ja seuraa tiedottamistamme.

Kilometrejä ja fiiliksiä 2019

Vuosikokous 27.4. Lahden Moottoripyörämuseolla

Vuosikokous pidettiin Lahden Moottoripyöramuseolla. Kokous oli monessa suhteessa huikean hieno tapahtuma: Keli mahdollisti saapumisen ja kotimatkan moottoripyörillä, kaikki olivat pyörällä liikkeellä, saimme tutustua museoon isännä eli Riku Routon johdolla, museo oli auki Meille. Käykääpä tutustumassa www.moottoripyoramuseo.fi

Kokous sujui niinikään hienosti. Henkilövalinnat sujuivat kitkatta, tili- ja vastuuvaudet myönnettiin, tulevaa toimintaa suunniteltiin innokkaasti. Tulossa on hieno toimintavuosi, loput on kiinni ajokeleistä.

Kaikki ajopuvuissa, paitsi Riku Routo (oik)

Kokous pidettiin hienoissa tiloissa.

Tämä on sit se Sliippareiden Kesämopo

Näillä hoituu myös kokousmatkat

Motoristikirkko 11.5. Liedossa

Motoristikirkko, se aito ja alkuperäinen. Tapahtuma keräsi noin tuhat pyörää Kupittaalle, josta ajeltiin kulkueena Lietoon. Järjestelyt sujuivat huikean hienosti niin liikenteellisesti kuin muutenkin tapahtumana. Tumppi myi oikein lihaisaa ja makoisaa makkaraa (Kupittaalla). Kerhostamme oli mukana ainakin 7 pyörää ja kirkkokansasta löytyi valtavasti tuttuja kavereita. Tästä on kiva aloittaa ajokausi.

Kupittaalla oli mukavaa lähdön tunnelmaa ja hianoi pyäri.

Messua vietettiin hienossa säässä ja hyvän muusiikin säestyksellä. Virret lauloi Club For Five.