Tapahtui vuonna 2018

Vuoden toiminta alkoi Tallinna Motorshow:n merkeissä. Perinteinen Helsingin mp-näyttely sivuutettiin innokkain yksityisvierailuin. Varsinainen yhteinen reissu tehtiin Tallinnaan ja oikein pitkän kaavan mukaan.
Lähdimme reissuun perjantaina 9. maaliskuuta Tallinkin Europalla ja kotimatka tehtiin sunnuntai-iltapäivällä samaa laivaa käyttäen.
Kolmeen päivään mahtui huikean hauskaa matkantekoa kivassa porukassa. Meitä oli 16 hengen ryhmä ja kaikilla oli niin mukavaa....

Erityiskiitokset:
Tallink Silja
LUX Charter /Grigori, Jaanus, Piia ja Toivo
Cochi Trahter/ mukava henkilökunta ja Aare
Seppo ja Jussi
Me kaikki mukana olleet...

Jussi ja käytössämme ollut bussi

Tallinnassa oli odotamassa kuljettajamme Grigori ja uudenkarhea Mercedes Benz Tourismo. Grigori kuljetti meidät Saku Suurhalliin ja näyttelyn jälkeen takaisin kylille ja hotelliin. Hienoa palvelua huippukalustolla!

Kuvateksti

Näyttely sinällään oli melko pieni. Viihdyimme kuitenkin erinomaisesti. Neljän tunnin aikana ehdimme tutkia ja tehdä ostoksia. Krääsäkauppiaita oli melko maltillisesti, ihan kaikkia merkkejä ei ollut, mutta tärkeimmät uutuudet kyllä. Jokunen muukin härmäläinen oli löytänyt Tallinnan näyttelyn.

Arja, Pena ja Rumppa

Arja ja Pena pääsivät kokeilemaan seuraavaa pyörää. Saapi nähdä taipuuko Bemarimies.... Tykkäsivät kyllä.

Cochin herkullista porsaan potkaa

Elina Hokkanen ja Estraadiraadio oli huikea

Vuosikokous 21.4. PeterPan Bike, Vantaa

Kerhon uusi banderolli julkaistiin

Vuosikouksen yhteydessä julkaistiin kerhon banderolli ja uudet pienoisliput. Banderolleja hankittiin 2 kpl. Näillä voimme tuoda brändiämme tykö eri tapahtumissa. Salo-Ajossa näet tämän tositoimissa. Pienoislipun saavat kaikki jäsenet.

Karkkikauppa

Kokoustilasta oli hienot näkymät BikeTeamin myymälään. Siellä kävi ihan hyvä pöhinä. Kevät on tullut!

Jyrki Lehtinen, PeterPan Biken matkanjohtaja

Jyrki Lehtinen piti todella mielenkiintoisen ja matkakuumetta nostattavan esitelmän PeterPan Biken matkatarjonnasta. Toimisto järjestää motoristimatkoja ympräri maapallon. Route 66 nousi keskusteluissa esille enemmänkin...

Käy tsekkaamassa: www.peterpanbike.fi