HIENO KESÄ TAKANA!

Olemme saaneet harrastaa hienoissa keleissä ja tapahtumissa on ollut aktiivista pöhinää. Vielä voi päästä kurvailemaan mutta tässä vaiheessa Kiitos kaikille jäsenille hienosta ajokaudesta!

Tapahtui 2017

Coach MC ry 10v

Kerhomme perustettiin virallisesti vuonna 2007. Vauhtia ja turvallista moottoripyöräilyä on harrastettu 10 vuotta. 
Näihin vuosiin mahtuu paljon mukavia kilometrejä, hauskoja kokoontumisia ja tapahtumia. Olemme olleet yksi maamme lukuisista moottoripyöräkerhoista. SMOTO:n jäsenyyden kautta olemme mukana edunvalvonnassa, joka on näyttänyt olevan todella tärkeää. Samalla olemme saaneet käyttöömme ison järjestön jäsenetuja.
Toimintavuodet ovat pitäneet sisällään sääntömääräisten kokousten lisäksi jokakeväisen ruosteenpoistokurssin eli jäsenistön liikenneturvallisuus on tärkeä asia. Ajelut ovat vieneet Viroon, josta on tehty mutka myös Latvian puolelle Riikaan. Saariston rengastie käytiin myös eräänä kesänä ajamassa. Salo-ajosta on tullut perinne. Tämä kaikille motoristeille avoin kokoontumisajo on järjestetty useana kesänä yhdessä Salo MC:n kanssa. Tehtävämme on ollut kioskin pito ja yhteisen ajelun järjestäminen jonnekin sopivaan kohteeseen Salon seudulla. Toinen kokoontuminen on ollut Sawo-ajo. Olemme kokoontuneet oman kerhon jäsenten kanssa Pertunmaalla 3 kertaa ja yhden kerran Luhangalla Jukan vieraana.
Näiden lisäksi vuosiin on mahtunut MP-messuja, ajokauden päättäjäisiä, mukavia retkiä pienissä porukoissa. Moni on tehnyt hienoja yksilösuorituksia. Jäsenemme ovat ajelleet Välimeren rannoille ja vastaavasti Nordkappiin sekä lukemattomia reissuja näiden ääripäiden välissä. Tuskin yhtään ikävää kilometriä (tai voi niitäkin joskus tulla)

Moottoripyöräily on hieno harrastus!

Vuosikokous ja 10v-tilaisuus Mobiliassa

Mobiliassa oli mukavasti koolla jäseniä

Vuosikokous pidettiin Mobiliassa 29.4.
Samalla julkaistiin 10-vuotisen taipaleen kunniaksi pinssi, jonka kuva on aloitussivulla. Tänne emme päässeet pyörillä. Takatalvi toi eteläänkin kunnon lumipeitteen. 

Kuvateksti

10-v pinssi

Lounasta Mobilian ravintolassa

Sääntömääräinen kokous on aina tärkeä tapahtuma

Vuosikokouksessa tehtiin hyviä päätöksiä. Hyväksyttiin edellisen vuoden tilit ja toiminta sekä valittiin hallitus puuhaamaan kerhon juttuja. Myös tulevan kauden talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin eli kokous oli onnistunut.

SAWOAJO 2017 Pertunmaa

Pääkohteenamme oli Woikosken automuseo. Todella upea kohde täynnä hienoja tarinoita ja upeita autoja

Sawo-ajo ajeltiin taas huikean hienoissa keleissä, kuten kerhollamme on tapana. Monesti olemme olleet taipaleella ainakin miltei ennätyshelteillä. Pertunmaalla ja Mäntyharjulla vietettiin syyskuun 3 ensimmäistä päivää. Kesää oli vielä jäljellä...

Pitihän leirillä olla oma lippu. Tässä Karjalan viiri hoiti virkaa

Muinaistulilla hoitui jätehuolto ja se toi hienoa tunnelmaa loppukesän yöhön.

Tässä ajokamat eli laske takit, niin näet montako oli mukana

Näissä maisemissa

Tästä se lähti. Porukka koossa ja moottorit sammutettu.

Jussin yhdistelmä keräsi ansaittua huomiota.

Woikosken Esson baarissa kahvilla.

Perunmaalla pientä iltapalaa. Söimme todellista lähiruokaa. Kiitos hoksaaville ja taitaville kokkikolmosille!