Tapahtui 2011

 

kesan_mp-kuvat_ossilta_092.jpgSalo-Ajo oli hienosti onnistunut projekti. Järjestimme yhdessä SaloMC:n kanssa paikkakunnan hienoimman kokoontumisajon. Tosin päävastuu oli kuitenkin tällä meidän yhteistyökumppanilla. Coach MC hoiti tyylikkäästi kioskin ja ajeluretken. Meillä kaikilla oli hauskaa!

kesan_mp-kuvat_ossilta_143.jpgOhjelmassa oli hauskoja seuraleikkejä ja kilpailuja. Tässä hieman ampumahiihtoa mukaillut juttu. Ampuja oli hieman totinen, kait kilapilut pitää aina ottaa jonkin verran vakavasti. Meitä ei huomioitu lopputuloksissa, koska olimme talon väkeä. Olisimme tulleet hienosti toiselle sijalle:=)

kesan_mp-kuvat_ossilta_070.jpgIloista henkilökuntaa. Ossi ei päässyt kuvaan, koska hän kuvasi.

kesan_mp-kuvat_ossilta_080.jpgViikonlopun bändinä oli Vilperin Perikunnasta tuttu Vaakku orkestereineen

kesan_mp-kuvat_ossilta_109.jpgTässä taisi olla Salo-Ajon erikoisin pyörä. Pastorin HD Trike.

kesan_mp-kuvat_ossilta_001.jpgKesän ns. pitkä retki suuntautui Lahteen alan museoon tutustuen ja järven rannalle Pertunmaalle

kesan_mp-kuvat_ossilta_005.jpg

MP-museo Lahdessa on todellinen alan huippu Suomessa. Erittäin kattava kokoelma, hienosti esillä olevat pyörät ja todella pyöriin hurahtanut henkilökunta tekee tästä Must-kohteen. Tänne mennään ensi keänäkin!!!

kesan_mp-kuvat_ossilta_049.jpgTeurasjätettä (makkaraa) ja oikein kokolihaa grilliin. No, tässä taitaa olla tulen teko tavoitteena mutta kyllä syotiin hyvin.

kesan_mp-kuvat_ossilta_035.jpg

Matkan ajankohtaan osui kesän kuumimmat päivät, jotta ei vilu pääse yllättämään saunan lauteilla, oli puita poltettu reilusti.

kesan_mp-kuvat_ossilta_033.jpgVesi oli niin lämmintä, että allekirjoittanutkin kykeni uiskentelemaan.

 Movian ratapäivä Alastarolla 11. heinäkuuta

Movian ratapäivää vietettiin hienoissa keleissä ja upeissa puitteissa Alastaron radalla.

teippaukset001.jpg

 

Ohjaajapalverin jälkeen teipattiin peilit ja nopeusmittari piiloon häiritsemästä. Näin jotkut autoilijat ajelevat ihan liikenteessäkin, valitettavasti...

 

 

kalustoa_006.jpg

 

Radalla nähtiin kalustoa kevarista Triumph Rocketiin ja vanhasta Suzukista uuteen Bemariin. Mukana oli myös pari kilpuria.

 

 

 

 

 

pena_radalle_005.jpg

Oikeista ajolinjoista ja hyödyllisistä opeista vastasi Movian MP-kouluttaja Pentti Suhonen.

 

 

 

 

 

bemari_015.jpg

Me matka ja yms motoristit saatiin nähdä myös kunnon vauhtia. BMW S 1000 RR liikkui niin kuin kauden kovimman superbike- kaluston kuuluukin. Soundit olivat nautittavaa kuultavaa

 

 

 

 

 

aurajoki_jammut.jpg

Aurajoella tapahtuu joka keskiviikko. Siellä tapaa kerholaisia hyvinkin todennäköisesti. Tässä Yamaha-miehiä Piikkiö-Turku akselilta

 

 

 

motoristikirkko_-11.jpg

Liedon Motoristikirkko on se aito ja alkuperäinen. Ainakin varsinais-suomalaisten mielestä... 7.5. kokoontui tuhansia (tarkkaa lukua ei tiedossa) motoristeja Kupittaalle, josta paraati kohti Lietoa starttasi klo 13.30. Järjestelyt olivat jälleen hienosti hoidettu ja tilaisuus oli todella onnistunut. Muutamia kerholaisia oli paikalla ja kiitos siitä Heille!