Tapahtui 2010Ajokauden päätöstä vietettiin 11.- 12. syyskuuta vaikka kautta oli vielä jonkin verran jäljellä. Leirisalossa on hienot puitteet: mukavat majoitustilat, iso pirtti yhdessäoloon ja hyvä rantasauna ja järvi rannassa.

Ohjelmassa oli normaalia mökkimeininkiä (kaikki tietää;=)) Ravinnosta huolehti Pitopalvelu Jukka-Pekka Salosta. Viihtymisestä vastasivat toistakymmentä jäsentä ja yllätysvieraat. Kivaa oli, kiitos kaikille!

leirisalo.jpg

mopot.jpg

 

Muutaama tosimotoristikin oli paikalla. Sade haittasi harrastusta mutta olihan vielä melkeinn kesä. Autoja oli pihassa useita mutta niistä ei kuvia...

kdenvnt.jpg

 

 

Pientä urheilua piti harrastaa. Tukeva pirttipöytä oli hyvä areena kädenväännölle. Hyväntahtoisesti ja naurussa suin.... 


saloajo_2010_147.jpgSALO AJO 2010 13. -15. 8.

Olimme mukana Salo-Ajossa. Tämä jo hieman unholaan joutunut kokoontumisajo herätettiin henkiin uudelleen. Järjestelyistä vastasi Salon Moottorikerho, SaloMC ja Coach MC. Meidän tehtävänä oli huolehtia kioskin asiakaspalvelusta ja lauantain ajelun organisointi. Mukana oli rautaisia asiakaspalvelun ja matkailun ammattilaisia, joten hommat hoituivat hienosti. Kiitos kaikille mukana olleille

 

 

Kioskina palveli tavallinen keittiö ja luukkuna ikkuna.

Kaitsu tarjoilee kahvia ja pullaa

 

saloajo_2010_138.jpg

 

Ohjelmaan kuului myös pientä urheilua. Pena, Ossi ja Kaitsu ampumahiihto-osuudella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

saloajo_2010_152.jpg

 

Ari Kävi lauteilla karaoken merkeissä

 saloajo_2010_125.jpg


Ajelu suuntautui saaristoon eli teimme mutkan Kasnäsiin. Joimme munkkikahvit, tutustuimme Sinisimpukkaan eli Saaristomeren luontokeskukseen sekä Taalintehtaan Kulta Oy:n tehtaan myymälään.

saloajo_2010_131.jpg

 

 

 

 

 

Saareen mennään tietenkin aluksella. Lövön lossi on ensi kesänä historiaa. Taustalla on uuden sillan rakenteita

 

Päiväretki Viroon 21.7.2010

Säätiedotus lupaili kovia helteitä, siitä huolimatta 11 motoristia ja 9 pyörää lähtivät matkaan. Kohteina oli Kurtnan Moottoripyörämuseo ja Haapsalu.

Tallink Superstar kiinnitti köytensä klo 12.30. Pääsimme matkaan sujuvasti ja pian olimmekin hienon kokoelman äärellä. Kurtnan museo on yksityiskokoelma ja pitää sisällään paljon mielenkiintoisia vekottimia. Mm Neuvostovalmisteisia pyöriä, mopoja, kilpureita ja kilparekvisiittaa, Indian erilaisia versioita, Moottoripolkupyöriä, irtomoottoreita ja yms...

Museolta jatkoimme Raplan (linja-autoasemalla pidimme kahvipaussin) kautta Haapsaluun, jossa lounastimme Ravintola Rootsiturussa. Kävimme katsomassa aitoa Siperian junan veturia. Ajoimme Tallinnaan Keilan kautta. Laiva lähti 21.00 (ehdimme juuri parahiksi) Kokonaismatkaa kertyi noin 260 km.

Tiet olivat osittain erittäin hyviä ja liikenne hiljaista. Kuumuus oli nostanut pikeä asfaltin pintaan ja keskeneräiset sirotepintatyöt haittasivat hieman. Onneksi kiven ropinaa oli vain lyhyitä matkoja. Hieno reissu!viro.jpg

 

 

 Laivalla oli viileä matkustaa

 

neukkukilpureita.jpg


Neuvostoaikaisia kilpureita moneen lähtöön. Kalustoa oli niin RR- kuin motocross-radoilta

india.jpg

 

 

Vanha India hienossa kunnossa. Kokoelmissa oli useita useita ns. aihiota.

 

 

 

 

 

 

 

 

rootsituru.jpg

Haapsalun Rootisturu-ravintola oli kiva ruokapaikka. Pyörät saimme parkkiin kivetykselle ja itsemme mukavasti viilentävien varjojen alle.

 

juna.jpg

 

 

Aito Siperian juna oli kunnioitusta herättävä kampe.

 

 

 

 

KEVÄÄN KOULUTUSTAPAHTUMA KAIVOKSELAN VOLVOLLA 23.5.

Heikkisen Riston myötävaikutuksella pääsimme kurvailemaan Volvon pihalle ruosteenpoiston merkeissä. Kouluttajina Jenni ja Pena. Kiitos kaikille tykö auttaneille!

 

Ohjelmassa oli jarrutuksia, väistöä, pujottelua, ympyrää ja kokemusten vaihtoa. Saimme kokeilla myös uutta Volvo B13R-bussia. Hieno peli...

 

 

 

 

kari_ympyrassa.jpg

 

 

 

 

 

 

RUOSTE.jpg

Jäsenilta Vantaan Bike Worldissä 3.5.

26 bussialalla työskentelevää motoristia kokoontui tutustumaan uusiin Hondiin, Arain kypäriin ja siinä sivussa muuhunkin talon tarjontaan. Yksi merkittävimpiä uutuuksia oli Victoryn hienot costomit. Ihan kaikki ei ollut meidän kerhosta vaan kokoonnuimme yhdessä Helb MC:n kanssa.

Vantaa_3.5.jpg

Vantaa.jpg

 

 

 

Jussi, Timpa ja Pena

olivat pyöräilleet Vantaalle...

Hondan_uusi_trendi.jpg

 

Hondan uusi trendimopo. Omintakeinen ulkonäkö pitää sisällään hienoja teknisiä sovelluksia. Tässä pappalle mopo...

 

Bike_world.jpg

Hyvän tietopaketin lisäksi saimme sämpylää ja limua. Kiitos Bike Worldille ja Helb MC:lle antoisasta ja mukavasta kerhoillasta!

coach_mc_vuosikok_004.jpg

Vuosikokous pidettiin Lohjan ABC:lla 13. maaliskuuta. Vierailimme samalla Hanx:n myymälässä. Esitelmän lisäksi teimme hankintoja kesän rientoja varten.