HIENO KESÄ TAKANA!

Olemme saaneet harrastaa hienoissa keleissä ja tapahtumissa on ollut aktiivista pöhinää. Vielä voi päästä kurvailemaan mutta tässä vaiheessa Kiitos kaikille jäsenille hienosta ajokaudesta!

Kilometrejä ja tapahtumia 2009

Ruosteenpoistokurssi pidettiin Tampereella 16.5. Tämä varsin tärkeä, hyödyllinen ja omaa turvallisuutta kohentava tapahtuma järjestettiin jo toisen kerran.

Erityiskiitokset Suhosen Penalle, Volvolle, Petteri Rekulle,Vianorille ja ABC Lahdesjärvelle! 

ruoste_3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Koulutuksen junaili Pentti Suhonen, Teoriaosuus kahvitteluineen pidettiin Lahdesjärven ABC:llä.

 

ruoste_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ajoharjoitteluun saimme Vianorin piha-alueen, jossa pujottelut ja hidasajot onnistuivat hienosti.

 

 ruoste2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Pääsimme myös tutkimaan linja-autoja. Petteri Reku Volvolta (vas ed) tarjosi mahdollisuuden tutustua huipputuotteisiin ja saatiin me vähän ajaakin.

 

 

kirkko1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Liedon motoristikirkkoon kookoontui noin 1000 pyörää karmeahkosta kelistä huolimatta. Mekin olimme paikalla pienellä porukalla. Hieno tapahtuma!!

 

VUOSIKOKOUS PAIMIOSSA 28.3.

Lauantaina 28. maaliskuuta pidettiin kerhon vuosikokous Paimion Motorestin kokoustiloissa. Henkilövalinnat ja muut ns. pakolliset kuviot hoituivat hyvässä hengessä. Hallituksessa ei tapahtunut muutoksia eli jatketaan vanhalla kokoonpanolla.

Saimme kokoukseen vieraaksi SMOTO:n varapuheenjohtajan Jari-Pekka "JP" Stenroosin. Hän kertoi kattojärjestömme toiminnasta ja vaikuttamisesta. Pyörien katsastuspakko on jälleen tapetilla. SMOTO on tehnyt paljon työtä lainmuutosta vastaan ja on onnistunut siinä tähän saakka kiitettävästi. JP kertoi myös Moto Survival Finland:n koulutustarjonnasta. Kiitos JP:lle ja kaikille kokoukseen osallistuneille!

 

puhis_ja_siht.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Kokouksen puheenjohtajana toimi Ari Heinonen (vas) ja sihteerinä kerhon sihteeri Kari Kulta.

 

vuosikok_09.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

JP Stenroos piti mielenkiintoisen ja hyödyllisen esitelmän SMOTO:sta ja motoristien koulutusmahdollisuuksista. Kuulijoita oli paikalla kivasti ja keskustelu aktiivista.